Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

General 14 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5802

Aquesta ruta et submergeix en un viatge a través del temps, on podràs admirar les majestuoses viles que daten de finals del segle XIX i principis del XX, moltes de les quals van ser construïdes com a residències d'estiu per a l'alta societat valenciana de l'època.

La ruta comença típicament al Passeig Marítim, on pots gaudir de les vistes al mar Mediterrani mentre t'endinses en la història de la ciutat. Al llarg de l'Avinguda Ferrandis Salvador, trobaràs moltes d'aquestes viles, cadascuna amb el seu propi estil arquitectònic i encant únic. Algunes de les més destacades inclouen Villa Victoria, coneguda pels seus torres i balcons ornamentats; Villa Amparo, amb els seus bells jardins i detalls artístics; i Villa Elisa, que combina elements d'estil modernista amb influències mediterrànies.

A mesura que avances per la ruta, et trobaràs envoltat de exuberants jardins i carrers tranquils que conviden a la contemplació i la reflexió. No et perdis l'oportunitat d'explorar el casc antic de Benicàssim, on també trobaràs algunes joies arquitectòniques i una atmosfera encantadora. Les estretes carreretes empedrades i les places pintoresques et transportaran a una altra època, mentre descobreixes la rica història i cultura de la regió.

Aquesta caminada no només et permet apreciar la bellesa arquitectònica de Benicàssim, sinó que també et brinda l'oportunitat de submergir-te en el seu patrimoni cultural i gaudir d'un ambient tranquil i relaxant. Ja sigues un entusiasta de la història, un amant de l'arquitectura o simplement busques una manera agradable de passar el dia, la Ruta de les Viles a Benicàssim segurament t'encantarà amb el seu encant i elegància intemporal.

Te puede interesar
Lo más visto