Castelló celebra el Día Internacional de la Terra

S'ha realitzat una jornada científica organitzada per la Fundació Premis Rei Jaume I i unes activitats per a xiquets sobre conscienciació mediambiental

General 22 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_2919

Amb motiu del Dia Internacional de la Terra, Castelló ha celebrat diferents actes; entre ells, la Fundació Premis Rei Jaume I ha organitzat en el Centre Menador Espai Cultural una jornada científica sobre el Dia de la Terra on han comptat amb la intervenció de Begoña Carrasco, alcaldessa de Castelló; Eva Alcón, rectora de la Universitat Jaume I; Javier Quesada, President Executiu dels Premis Rei Jaume I; José Luis Rubio, investigador científic del CSIC i Josep V. Guillem, director d'activitats de la Fundació Valenciana d'Estudis Avançats. Tots ells han recalcat el repte complex que és el canvi climàtic, a més de treballar per una ciutat més verda i amb menys fums, sobretot afrontar els reptes com l'escassetat de l'aigua.

En eixa mateixa línia, la ONGD Pankara EcoGlobal ha realitzat en la plaça Hort dels Corders unes activitats d'educació ambiental i sostenibilitat, dirigides als xiquets dels diferents col·legis de Castelló. Per als diferents jocs i activitats, l'organització ha volgut donar a conèixer sobretot la importància de les tres erres (reutilitzar, reduir, reciclar), els tipus de llavors, o canviar hàbits del dia a dia per a cuidar al medi ambient.

Te puede interesar
Lo más visto