Castelló dona la benvinguda a la 12a edició del International Infinitri 113 Half Triathlon Peñíscola

El triatló tindrà lloc el 28 d'abril de 2024 a Peníscola amb la col·laboració dels municipis de Calig, Sant Jordi i Cervera del Maestrat

Esports 23 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_2948

Castelló acollirà este pròxim 28 d'abril la 12a edició del International Infinitri 113 Half Triathlon, que tindrà lloc tant en el municipi protagonista de Peníscola com en els municipis de Calig, Sant Jordi i Cervera del Maestrat. Este esdeveniment tornarà a posar a Castelló en el mapa nacional com un dels tres millors triatlons de tota Espanya, comptant amb més de mil persones a nivell de participació.

El diputat d'Esports, Iván Sánchez, ha recalcat la varietat de participació, amb una representació de vint-i-set nacionalitats, un 12% de fora d'Espanya, un 62% de fora de la Comunitat Valenciana i un 96% de participants de la província. També ha destacat que el triatló és una prova molt important arrelada a la cultura popular que genera un gran impacte econòmic en Peníscola; arreplegant tots els valors de l'esport i fomentant el turisme, la gastronomia i la cultura.

Quant als detalls del triatló, la distància a recórrer seria l'anomenada “Half”, que inclou les proves de nade, recorrent 1.900 m; de bici, amb una distància de 90 km; i cursa a peu, un total de 21 km. Totes les proves comptaran amb circuits amb recorreguts a una única volta; zona de postmeta amb música en viu, bufet; activitats per a tota la família: fira artesanal, concerts de música, InfinitriKids, InfinitriWoman, etc.; motxilla, samarreta, peça de roba finisher, medalla i avituallaments complets.

Te puede interesar
Lo más visto