La Diputació Provincial de Castelló ha celebrat el Dia Internacional del Llibre amb una jornada titulada 'Una Mirada des de la Igualtat'

Aquest destaca el paper crucial de les dones escriptores en la literatura

Cultura 24 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5823

La diputada d'Igualtat i Publicacions, Marisa Torlà, ressalta la importància de reconèixer i enaltir la tasca d'aquestes dones, que han il·luminat aspectes socials relegats durant molt de temps. La jornada busca visibilitzar el paper de la dona en la literatura i promoure una societat més justa i igualitària. Es destaca el compromís de la Diputació amb la publicació de llibres escrits per dones, amb 78 publicacions en les últimes quatre dècades.

Durant la jornada, s'ha realitzat una taula rodona anomenada 'Les dones i els llibres', on s'ha discutit sobre la igualtat en l'àmbit cultural i s'han compartit experiències de diverses escriptores. Es ressalta el talent d'aquestes autores per qüestionar i reflexionar sobre temes diversos. La jornada ha comptat amb la participació de diverses ponents, incloent escriptores, investigadores i crítiques d'art, que han destacat el lideratge femení en el món editorial i la importància de la igualtat entre homes i dones en la cultura.

La diputada Marisa Torlà reconeix la feina i l'esforç de totes les participants i subratlla el compromís del Govern Provincial en reconèixer i celebrar el talent i la valentia de les dones escriptores. La jornada va concloure amb un berenar literari, on es va fomentar la continuïtat del suport a les escriptores i la lectura en general. La diputada convida a seguir llegint, escrivint i recolzant les dones que continuen enriquint el món literari amb les seues històries.

Te puede interesar
Lo más visto