Marta Barrachina ha elogiat la qualitat gastronòmica de la província

Aquesta ha expressat la seva gratitud pel reconeixement atorgat a la marca gastronòmica Castelló Ruta de Sabor per part de L’Olla de la Plana

Gastronomía 27 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5890

Barrachina ha destacat que aquest premi, conegut com Olla d’Or, reflecteix la feina ardua i la dedicació de les empreses i entitats que formen part de Castelló Ruta de Sabor, contribuint a convertir la gastronomia de Castelló en una experiència única. Ha ressaltat que aquesta marca, impulsada per la institució provincial fa una dècada, aglutina productors i més de 400 empreses de la província, mostrant i exaltant les joies gastronòmiques locals.

La presidenta provincial ha compartit el seu orgull en rebre aquest reconeixement, equiparant-lo a distincions atorgades a figures destacades com Martín Berasategui, Raúl Resino i Miguel Barrera, entre d’altres. Ha agrait a L’Olla de la Plana per destacar el compromís de la Diputació amb la promoció i preservació de la cultura gastronòmica local.

Barrachina ha elogiat la feina diària dels cuiners associats a L'Olla de la Plana, descrivint-la com més que una societat gastronòmica, sinó com un símbol de dedicació i passió per la bona cuina. Ha subratllat que el premi Olla d’Or reflecteix els valors i l’esperit d’aquesta societat gastronòmica.

Finalment, ha destacat que la gastronomia de Castelló és una expressió cultural que connecta persones de diferents orígens i tradicions, ressaltant el seu paper com a llenguatge universal.

Te puede interesar
Lo más visto