El Día de la Salut a Castelló s'ha celebrat amb gran entusiasme

Aquest ha començat amb una Fira de la Salut a Huerto Sogueros, on la regidora de Benestar Social, Maica Hurtado, va pronunciar el manifest inaugural

Sanitat 27 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5891

La fira va comptar amb una varietat d'estands informatius sobre temes com la vida cardiosaludable, la salut sexual i la salut mental, entre d'altres, proporcionant informació i promocionant hàbits saludables entre els assistents.

Durant tota la matinada, hi va haver activitats d'animació infantil i exercicis físics per a totes les edats, proporcionant un ambient dinàmic i educatiu. La regidora va destacar la importància de reconèixer la feina dels professionals sanitaris i les entitats que formen part de la Xarxa Sanitària Solidària de Castelló, incloent-hi el Col·legi de Psicologia, la Universitat Jaume I i diverses ONG en cooperació internacional.

Paral·lelament, es van dur a terme jornades de formació al Menador Espai Cultural, amb la participació de representants de l'Observatori Psicosocial de Recursos en Situacions de Desastre (OPSIDE-UJI-MGR), la Unitat de Salut Laboral MSF-Espanya, Psicòlegs Sense Fronteres, voluntaris de Creu Roja en cooperació internacional, l'ONGD Pankara i un metge cooperant internacional, entre d'altres.

La celebració va culminar amb actuacions musicals a càrrec de Johnny Wivels Band i TEARock, seguides de la lectura d'un manifest per la salut, ressaltant la importància de mantenir un estil de vida saludable i el suport a iniciatives que promoguin el benestar de la comunitat.

Te puede interesar
Lo más visto