El Ayuntamiento de Onda ha impulsat la formació intersectorial en conductes addictives com a part del cicle Onda Inspira

Això demostra el seu compromís amb la salut mental i el benestar dels ciudadans

General 28 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5894

En el taller inaugural, el regidor de Benestar Social, Óscar Valero, ha destacat la importància d'aquestes iniciatives per promoure la prevenció i el suport en moments difícils.

Les jornades van abordar els "Fonaments clínics de la Patologia Dual i abordatge integral", amb la participació de la Dra. Luz Angela Rojas Bernal, especialista en Addiccions i Patologia Dual, i José Luis Linares, psicòleg de l'Associació Riu Sec d'Onda, els quals van oferir eines d'intervenció i recursos locals per als assistents.

A més, com a part del compromís municipal amb la salut mental, el 24 de maig se celebraran les ‘II Jornades de prevenció de la conducta suïcida’, dirigides a professionals de l'àmbit sanitari, seguretat i ciutadans interessats en ampliar els seus coneixements.

Aquestes jornades dins del cicle ‘Onda Inspira’ estan dissenyades per a aquells que treballen en primera línia, com professionals de l'equip d'atenció primària municipal, policia local, guàrdia civil o personal dels centres sanitaris de la localitat.

El cicle de conferències ‘Onda Inspira’ busca promoure la salut mental i el benestar emocional entre els ondenses, amb ponents com el Mago More, Fernando Pena i Sergio Pla, oferint xerrades inspiradores sobre creixement personal, intel·ligència emocional i actituds positives. Les entrades per a les xerrades estaran disponibles de forma gratuïta.

Te puede interesar
Lo más visto