Jordi Montraveta es va coronar com a tetracampeó de l'Infinitri 113 Triathlon Peníscola

Mentre, Zoe Leurs de Bèlgica es va endur la victòria en la categoria femenina

Esports 28 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5904

Juntament amb ells en el podi van estar Julen Lopetegui, Joan Reixach, Carolina Fernández i Eider Bereziartua. La dotzena edició de l'Infinitri 113 Triathlon Peníscola es va dur a terme el diumenge 28 d'abril, repartint 10.000€ en premis i punts per al rànquing nacional de mitja distància i el rànquing mundial de la PTO. En la categoria masculina, Joan Reixach va liderar la natació, seguit de prop per Antonie Muller, però Montraveta i Lopetegui van reduir distàncies en el segment ciclista. Montraveta finalment es va imposar amb un temps rècord de 3:43:58.

En la categoria femenina, Aitana Abalos va liderar la natació, però Leurs va dominar el segment ciclista i es va endur la victòria amb un temps de 4:36:44.

L'esdeveniment va atreure més de 1000 participants, convertint-se en el tercer Half amb més participació a Espanya. Infinitri 113 destaca per la seva singularitat, amb una natació al voltant del castell, ciclisme en un recorregut únic i una cursa a peu per cales verge. A més, l'esdeveniment genera un important impacte turístic a Peníscola i la regió, atreient participants de diferents parts del món.

Te puede interesar
Lo más visto