El Teatre Mónaco d'Onda es va convertir en l'escenari perfecte per rebre a Edu Soto i el seu espectacle "Més Val Sol que Cent Volant"

La demanda va ser tanta que les entrades es van esgotar en només 48 hores, demostrant l'enorme expectació que va generar l'actuació del reconegut còmic, actor i cantant català

Cultura 29 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5906

Amb el seu particular estil humorístic, Edu Soto va aconseguir fer riure a carcajades a tots els presents, que van gaudir d'una nit inoblidable plena de rialles i diversió. La seva capacitat per combinar la comèdia musical, la improvisació i la interacció amb el públic va captivar els assistents, que no van parar de riure i aplaudir durant tot l'espectacle.

L'ambient al Teatre Mónaco va ser de pura alegria i bon humor, amb un públic entregat que va gaudir de cada un dels moments que va compartir Edu Soto sobre l'escenari. El seu carisma i talent van fer que la vetllada fos tot un èxit, deixant a tots amb un somriure al rostre i ganes de més.

Però l'oferta cultural d'Onda no s'atura aquí. Pròximament, l'Onda Espai Cultural té preparat un variat programa que inclou el fascinant espectacle de bombolles "Dreaming Bubbles", l'actuació del còmic David Cepo, i els emocionants festivals de música We Love Remember i Onda Flamenca, que prometen seguir omplint d'entreteniment i diversió la ciutat.

Te puede interesar
Lo más visto