Pedro Sánchez anuncia que continuara al capdavant del Govern

Després de cinc dies de reflexió el cap del Govern Espanyol afirma: “tinc la resposta clara”

Política 29 de abril de 2024 Redacció Redacció
sanchez

Pedro Sánchez, president del Govern ha anunciat a les 11.00 hores d'este dilluns 29, des de la porta de Moncloa que després de la seua reflexió de cinc dies continuarà sent el President del Govern. Prèviament ja havia comunicat la seua decisió el Cap d'Estat, Felip VI.

El president ha començat el seu discurs insistint que porta patint tant ell com la seua família “10 anys d'assetjament a la família”. Afirma: “Per molt alt que siga, no hi ha honor que justifique l'atac a les persones que un vol”. “Dol viure esta situació que no desitge a ningú”, afig Sánchez.

Igual que ho va fer en la carta que va escriure la setmana passada, Sánchez apel·la directament contra la dreta i els sobtats atacs que diu haver patit. Afirma que li ha ajudat a prendre la decisió les manifestacions que es van convocar este cap de setmana: “El moviment social ha influït directament en la meua reflexió”. El president decidix seguir “amb més força si cap al capdavant de la presidència d'Espanya. És un punt i apart”.

El final del seu discurs ha sigut una apel·lació directa a la mobilització ciutadana: “La majoria social es mobilitze per la dignitat i el sentit comú, posant fre a la política de la vergonya” “Es tracta de decidir quin tipus de societat volem ser”, ha finalitzat la compareixença del president del Govern.

Te puede interesar
Lo más visto