Castelló comptarà amb una nova àrea de sòl industrial de 1,7 milions de m²

La iniciativa d'aquest projecte anomenat Logistics preveu començar les seues obres en 2026

Economía 29 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_3115

El municipi de Castelló de la Plana està en moviment cap a una expansió industrial significativa. L'equip de govern, encapçalat per l'alcaldessa, Begoña Carrasco, està revivint un antic projecte que anteriorment havia quedat en suspens: el desenvolupament d'un extens terreny logístic i industrial pròxim al port i a l'àrea del Serrallo. Este projecte, ara denominat Logistics, s'estima que abastarà una impressionant àrea d'1.700.000 metres quadrats.

L'objectiu principal és atraure a grans operadors a partir de l'any 2026, oferint-los parcel·les que superen els 100.000 metres quadrats, una oferta que escasseja a la regió mediterrània. La inversió projectada ascendix a uns 80 milions d'euros i s'espera que este nou polígon es convertisca en el més gran de tota la zona de l'arc mediterrani.

El projecte compta amb el suport del govern municipal, que es compromet a agilitzar els processos administratius perquè Logistics es materialitze al més prompte possible. A més, s'està treballant en col·laboració amb la Conselleria d'Infraestructures per a ampliar encara més l'oferta de sòl industrial a la regió.

Amb una ubicació estratègica i connexions de transport tant per carretera, tren i vaixell, les autoritats locals confien que este projecte serà un imant per a les empreses interessades a establir-se a Castelló. La iniciativa ha sigut rebuda amb entusiasme tant per l'alcaldessa com pel regidor d'Urbanisme, els qui estan compromesos a fer realitat esta visió de desenvolupament industrial a la ciutat.

Te puede interesar
Lo más visto