Castelló comptarà amb una nova àrea de sòl industrial de 1,7 milions de m²

La iniciativa d'aquest projecte anomenat Logistics preveu començar les seues obres en 2026

Economía 29 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_3115

El municipi de Castelló de la Plana està en moviment cap a una expansió industrial significativa. L'equip de govern, encapçalat per l'alcaldessa, Begoña Carrasco, està revivint un antic projecte que anteriorment havia quedat en suspens: el desenvolupament d'un extens terreny logístic i industrial pròxim al port i a l'àrea del Serrallo. Este projecte, ara denominat Logistics, s'estima que abastarà una impressionant àrea d'1.700.000 metres quadrats.

L'objectiu principal és atraure a grans operadors a partir de l'any 2026, oferint-los parcel·les que superen els 100.000 metres quadrats, una oferta que escasseja a la regió mediterrània. La inversió projectada ascendix a uns 80 milions d'euros i s'espera que este nou polígon es convertisca en el més gran de tota la zona de l'arc mediterrani.

El projecte compta amb el suport del govern municipal, que es compromet a agilitzar els processos administratius perquè Logistics es materialitze al més prompte possible. A més, s'està treballant en col·laboració amb la Conselleria d'Infraestructures per a ampliar encara més l'oferta de sòl industrial a la regió.

Amb una ubicació estratègica i connexions de transport tant per carretera, tren i vaixell, les autoritats locals confien que este projecte serà un imant per a les empreses interessades a establir-se a Castelló. La iniciativa ha sigut rebuda amb entusiasme tant per l'alcaldessa com pel regidor d'Urbanisme, els qui estan compromesos a fer realitat esta visió de desenvolupament industrial a la ciutat.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers