El Cid d'Onda i el Pairal triats com finalistes al concurs gastronòmic ‘Tapes D’ací’

El CDT de Castelló ha acollit la semifinal del concurs

Gastronomía 29 de abril de 2024 Redacció Redacció
FotoCDT

Este matí ha tingut lloc en el CdT (Centre de Turisme) de Castelló la semifinal de tapes culinàries en el qual set locals gastronòmics han presentat una tapa per a participar en el concurs. El jurat ha seleccionat dos tapes com a finalistes que representaran a la ciutat de Castelló en la final. 

La presentació, l'emplatat, els ingredients, la creativitat, el sabor i l'harmonia són alguns dels factors que ha tingut en compte el jurat per a avaluar cadascuna de les tapes que ha format part del concurs. Yolanda González, responsable comercial de Ashotur ha confessat que cada vegada hi ha més nivell i els cuiners fan creacions més enginyoses amb el menjar. 

Les creacions presentades pel restaurant El Cid d'Onda i el restaurant Pairal han sigut els finalistes que competiran el pròxim 6 de maig en el CdT de València. Miguel Barrera, xef amb Estrella Michelín ha sigut un dels sis membres que han format part del jurat. “El sabor per a mi és el més important, li hem donat molta importància a utilitzar el producte local”, ha afirmat Barrera. 

Te puede interesar
Lo más visto