Conclou l'edició número quaranta del Certamen Literari Flor Natural Mare de Déu del Lledó

Aquesta, ha culminat amb el reconeixement al poeta José Bautista Bergués, qui ha sigut guardonat amb aquest prestigiós premi

Cultura 30 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5923

En un emotiu acte celebrat al Teatre Principal, la regidora de Cultura, María España, juntament amb el regidor Vicent Sales i altres membres del govern municipal, han presenciat l'entrega del premi.

La presència de l'Obispo, D. Casimiro López, i la directora de l'Institut Valencià de Cultura, Clara Gómez, ha destacat la importància i el prestigi d'aquest certamen literari, que honra a la patrona a través de la paraula escrita.

María España ha transmès les seves felicitacions a l'escriptor guardonat, destacant la rellevància de la seva obra i la seva contribució a enriquir el patrimoni cultural de la ciutat. A més, ha expressat la seva gratitud a la Comissió del Centenari de la Reial Cofradia del Lledó per la seva dedicació i compromís en l'organització d'aquest esdeveniment, que ha comptat amb el suport continu del govern municipal al llarg de les seves quaranta edicions.

Te puede interesar
Lo más visto