La Diputació Provincial de Castelló ha destacat l'extraordinari èxit de La Volta Femenina

Aquesta ha expressat el seu suport a aquesta destacada cursa pel seu paper en la promoció de la província

Esports 30 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5925

El diputat d'Esports, Iván Sánchez, ha participat en l'entrega de premis de la segona etapa de la competició, celebrada a Moncofa, on ha destacat l'esforç i la valentia demostrats per les ciclistes en els exigents 118,3 quilòmetres del recorregut.

Sánchez ha subratllat la importància d'esdeveniments esportius d'aquest calibre per a la promoció turística i l'impuls econòmic de la regió. Ha destacat que La Volta Femenina no només atreu turisme esportiu, sinó que també contribueix a diversificar l'activitat turística al llarg de l'any, beneficiant els 135 municipis de la província.

La següent etapa de la competició, que parteix des de Lucena amb destinació a Terol, recorrerà terrenys espectaculars propis de Castelló, mostrant la bellesa natural del territori a les participants i espectadors. El recorregut de 130,2 quilòmetres oferirà una experiència única en la Volta Femenina a Espanya i ressaltarà l'espectacularitat del paisatge castellonenc. Per a Sánchez, aquesta cursa no només promou l'esport, sinó que també ofereix una oportunitat emocionant per ressaltar la bellesa natural de la regió.

Te puede interesar
Lo más visto