Els usuaris del Centre Ocupacional El Molí d'Onda estan participant activament en la creació d'una escultura d'un bou brau en mosaic ceràmic

Això ha succeït com a part de l'ambiciós projecte 'Onda Bonica'

Cultura 02 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5955

Aquesta iniciativa, en col·laboració amb l'empresa local El Barco S.L., busca honorar l'arrelada tradició taurina de la ciutat i realçar la seva identitat cultural.

L'alcaldessa Carmina Ballester va elogiar el talent i la dedicació dels artistes, destacant l'impacte positiu que tindrà aquesta escultura de 5 metres de llarg i 3 metres d'alt a la rotonda de l'Avda. Anselmo Coyne. A més, va destacar que aquest projecte reflecteix el compromís de l'Ajuntament d'embellir la ciutat i promoure el talent artístic local.

Des de 2019, el govern municipal ha dut a terme més de 40 accions de millora urbana com a part de 'Onda Bonica', que inclouen la remodelació integral del túnel d'entrada a la ciutat i la creació de nous espais públics, consolidant així el compromís amb l'embelliment i l'accessibilitat a Onda.

Te puede interesar
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers

Lo más visto