El esdeveniment Benicàssim Inspira porta al destacat psiquiatre Roberto Mitelpunkt MD

Aquest professional és un expert en millorar la qualitat de vida a través del moviment, fusionant aspectes psicològics i somàtics en les seves teràpies

General 02 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5959

Amb una vasta experiència en camps com la salut mental i la medicina psicosomàtica, Mitelpunkt lidera aquesta trobada que promet inspirar els assistents amb el seu enfocament innovador.

El programa d'activitats de Benicàssim Inspira per al mes de maig és sumament variat i inclou exposicions, música, cinema, xerrades, esports i molt més. Des de tallers de cosmètica natural fins a esdeveniments de flamenc, passant per sessions de ioga i xerrades sobre la importància del moviment per millorar la qualitat de vida, aquest programa ofereix alguna cosa per a tots els gustos i interessos.

A més, l'Ajuntament de Benicàssim ha preparat una agenda completa d'activitats per al mes de maig, que inclou exposicions d'art, visites guiades per la ciutat, competicions esportives com la Oceanman, projeccions de cinema i esdeveniments culturals per a totes les edats. Destaca també el Benicàssim Blues Festival, que promet ser una experiència única per als amants de la música.

Amb aquesta àmplia oferta d'activitats, Benicàssim es consolida com un destí vibrant i ple d'opcions per gaudir al mes de maig. Per a més informació sobre totes les activitats i esdeveniments, es pot visitar la pàgina web oficial de turisme de Benicàssim.

Te puede interesar
Lo más visto