Els estudiants de 3r d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) de l'IES El Torrelló d'Onda han sigut guardonats per la seva destacada participació en el desafiament 'Detectius Climàtics'

Aquesta és una iniciativa de l'Agència Espacial Europea (ESA)

General 02 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5961

La seva dedicació i excel·lència en la investigació de casos crucials com l'Incendi de Villanueva Viver 2023 i la DANA a Benicàssim els han valgut el premi de visitar les instal·lacions de l'Agència Europea a Frascati, Itàlia.

Aquest reconeixement és un reflex del compromís dels estudiants amb el medi ambient i la climatologia. Durant la seva visita, tindran l'oportunitat de col·laborar amb experts en l'observació de la Terra, compartir la seva investigació amb estudiants guanyadors d'altres països i rebre el primer premi del desafiament Detectius Climàtics.

La alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, va felicitar personalment als estudiants pel seu projecte i va destacar l'estratègia sostenible de l'Ajuntament, incloent iniciatives com el reg per goteig intel·ligent, els carregadors elèctrics i el refugi climàtic, com a exemples de l'acció municipal per abordar el canvi climàtic i promoure la sostenibilitat.

En el marc de l'assignatura optativa de profundització, els estudiants es van convertir en Detectius Climàtics, investigant problemes ambientals i proposant accions per mitigar-los. Els seus resultats es van compartir a la plataforma del projecte, creant consciència sobre els problemes climàtics investigats i permetent que altres aprenguessin del seu treball.

Te puede interesar
Lo más visto