Viu a Televisió de Castelló els actes commemoratius pel Centenari de la Coronació

En directe el 4 i 5 de maig pel Centenari de la Coronació de la Mare de Déu del Lledó

Festes 04 de mayo de 2024 Redacció Redacció
virgen

Televisió de Castelló oferirà en directe els actes més significatius d´aquest dissabte 4 de maig i diumenge 5 de maig. La retransmissió començarà dissabte a les 10:00h del dissabte amb la Missa Estacional presidida pel Nunci Apostòlic de S.S Mons Bernardito Auza des de la Concatedral Santa Maria de Castelló. Continuarà a les 12:00h amb el Trasllat Processional i Acte commemoratiu a la Plaça de la Indepència (La Farola) i el respectiu retorn de la Mare de Déu del Lledó a la Concatedral. També a les 22:00h retransmisió de la Festa de la Rosa 2024.

Els actes continuen el diumenge 5 de maig a les 11:00h amb la Missa Estacional presidida pel Bisbe de Segorbe-Castelló Mons. Casimiro López Llorente i continuarà a la tarda a les 18:00h amb el Trasllat Processional fins a la Basílica del Lledó. Donant fi amb aquest als més de 130 actes celebrats a la ciutat pel centenari de la Coronació de la patrona de la ciutat de Castelló de la Plana, la Mare de Déu del Lledó.

 S'hi trobarà també la televisió a la carta: proximiatv.com

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers