Marta Barrachina ha convocat als alcaldes del litoral per abordar una estratègia comuna per protegir i defensar la costa de la província

La reunió, programada per al proper dimarts 7 de maig

General 05 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5988

Aquesta busca recollir les necessitats i reivindicacions dels municipis costaners per desenvolupar una estratègia conjunta en defensa de la costa.

Barrachina va destacar la importància d'escoltar els alcaldes, que són els primers a rebre les demandes dels ciutadans i coneixen de primera mà les necessitats dels seus municipis. La presidenta va subratllar que la Diputació està compromesa a ser àgil, propera i útil, treballant de la mà amb els alcaldes per traslladar les seves reivindicacions a altres administracions.

La reunió amb els alcaldes es realitzarà abans de l'encontre que la presidenta de la Diputació tindrà amb el Secretari d'Estat de Medi Ambient, Hugo Morán. La iniciativa sorgeix arran d'una moció aprovada per la corporació provincial al març, sol·licitant una reunió amb la ministra de Transició Ecològica i Repte Demogràfic, Teresa Ribera. Tot i que la resposta va ser del Secretari d'Estat de Medi Ambient, Barrachina aprofitarà l'ocasió per traslladar les necessitats del litoral de la província.

Barrachina també va expressar la seva preocupació per la manca de resposta del Govern Central a altres reunions sol·licitades amb ministres d'altres departaments, com Indústria i Transports. Tot i això, va reiterar el compromís de la Diputació de seguir reclamant les reunions necessàries per garantir que el Govern d'Espanya compleixi amb la província de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers