L'Ajuntament d'Onda ha publicat la licitació del projecte de renovació de la il·luminació del mur del Castell d'Onda

Aquesta comptarà amb un pressupost de 225.950 euros

Economía 05 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5989

Aquest projecte busca transformar la històrica fortalesa en un espectacle visual únic, utilitzant tecnologia LED similar a la de monuments de renom mundial. Les empreses interessades tenen fins al 15 de maig per presentar les seues ofertes.

El regidor d'Innovació, Vicent Bou, ha destacat la importància d'aquesta iniciativa per a posicionar Onda com a destinació turística completa, oferint experiències úniques per als visitants de tot el món. La nova il·luminació, amb llums LED de darrera generació, permetrà una personalització sense precedents i la creació d'espectacles lluminosos estàtics o dinàmics.

A més de la transformació del Castell d'Onda, la ciutat ofereix una àmplia gamma de recursos turístics, incloent museus com el Museu de l'Azulejo Manolo Safont i el Museu d'Història i Arqueologia del Castell, que reflecteixen la rica història i herència cultural de la ciutat.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers