El govern municipal de Castelló està promovent el turisme de congressos

Això amb la finalitat de convertir la ciutat en un destí destacat per a esdeveniments i reunions

General 04 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5991

En aquest context, el regidor d'Hisenda, Ocupació i Capital Humà, Juan Carlos Redondo, s'ha reunit amb l'Associació Networking Directives i Empresàries de Castelló per preparar la II Jornada Empresarial sobre Gestió de la Salut i Benestar Organitzacional, que tindrà lloc al novembre a la Universitat Jaume I.

Aquest esdeveniment reunirà dones empresàries i líders en l'àmbit de la salut a l'empresa per destacar la importància de la salut i el benestar en el treball per crear un entorn laboral positiu i productiu. Redondo ha elogiat la iniciativa d'aquesta associació i ha subratllat el paper crucial que juga per impulsar una xarxa de suport dirigida a dones directives a Castelló.

Amb esdeveniments com aquest, el govern municipal busca reforçar la reputació de Castelló com una ciutat d'oportunitats i un destí atractiu per a la celebració de congressos i reunions.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers