El govern municipal de Castelló està promovent el turisme de congressos

Això amb la finalitat de convertir la ciutat en un destí destacat per a esdeveniments i reunions

General 04 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5991

En aquest context, el regidor d'Hisenda, Ocupació i Capital Humà, Juan Carlos Redondo, s'ha reunit amb l'Associació Networking Directives i Empresàries de Castelló per preparar la II Jornada Empresarial sobre Gestió de la Salut i Benestar Organitzacional, que tindrà lloc al novembre a la Universitat Jaume I.

Aquest esdeveniment reunirà dones empresàries i líders en l'àmbit de la salut a l'empresa per destacar la importància de la salut i el benestar en el treball per crear un entorn laboral positiu i productiu. Redondo ha elogiat la iniciativa d'aquesta associació i ha subratllat el paper crucial que juga per impulsar una xarxa de suport dirigida a dones directives a Castelló.

Amb esdeveniments com aquest, el govern municipal busca reforçar la reputació de Castelló com una ciutat d'oportunitats i un destí atractiu per a la celebració de congressos i reunions.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto