L'ascens de Club Esportiu Castelló ja és una realitat

Més de 25.000 seguidors del club s'han reunit esta vesprada a les portes de Castalia per a celebrar-lo

Esports 05 de mayo de 2024 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2024-05-05 at 21.30.07

Un parell de traques sonaven i deixaven olor de pólvora a les 17:45h d'esta vesprada el 5 de maig davant les portes de Castalia. Era el moment en el qual el partit que es disputava entre el Granada i el Córdoba es donaba per finalitzat, amb la derrota d'este segon equip els comptes ja ixen per al Club Deportivo Castellón, i és que, a pesar que encara queden uns quants partits, matemàticament parlant, el Club Deportivo Castellón ascendix a Segona Divisió.

Cap seguidor albinegre ha volgut perdre's esta celebració, fins i tot els propis jugadors, que es trobaven veient el partit Granada-Cordoba en les instal·lacions esportives del Club situades a Orpesa, han volgut acompanyar als seguidors del CD Castellón i gaudir al costat d'ells de la celebració de l'ascens.

Es tracta d'una celebració que coincidix amb el dia que la patrona de la ciutat, la Mare de Déu del Lledó, torna a la seua basílica després d'haver celebrat el centenari de la seua coronació este mateix cap de semana. Per la qual cosa els habitants de la ciutat de Castelló s'han hagut de dividir per a acudir a tot.

Les felicitacions no han parat d'arribar a l'orella dels jugadors tant des dels albinegres més fidels, com també del propi Vicente del Bosque, un personatge icònic e el món del futbol i que va jugar durant dos anys en el CD Castelló.

DEL BSOQUE 2

A més, les felicitacions arriben des de les institucions com és el cas de l'Ajuntament de Castelló i la Diputació de Castelló. També el president de la Generalitat Carlos Mazón ha felicitat a través de xarxes socials als jugadors.

felicitacion mazon

Els actes de celebració continuaran demà dilluns 6 de maig a partir de les 17:00h en la Plaça Major de la ciutat de Castelló i continuaran a partir de les 19:00h amb la "rua" de l'autobus amb l'equip des de l'Estadi Municipal de Castalia fins a la Plaça Major de Castelló. 

Televisió de Castelló oferirà en directe la retransmissió d'un dia màgic i especial per a la ciutat de Castelló. 

Tots els reportatges quedaran guardats a la carta en la web: proximiatv.com 
També a través dels dos programes més albinegres de Televisió de Castelló: La Tribuna i La Barberia Albinegra

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers