L'Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló serà de nou l'epicentre cultural durant la Nit de l'Art a la capital de La Plana

Aquesta comptarà amb un programa intens, que inclou exposicions, tallers, mercat i un desfilada de moda

Cultura 07 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_6005

El centre es prepara per rebre al públic el 10 de maig a partir de les 18:00 hores. Les activitats s'estendran fins al dia següent.

Les exposicions mostraràn els millors treballs dels estudiants al vestíbul i la primera planta del centre, així com una mostra de fotografia a la façana principal i una exhibició titulada 'Dones artistes' al claustre. A més, es presentaran dues instal·lacions, una efímera al jardí del claustre i una altra participativa al vestíbul.

Els tallers es duran a terme al carrer Santo Domingo i inclouran activitats com 'Entre la percepció i l'arquitectura del símbol', '¡IA, IA, OH! Taller d'Intel·ligència Artificial', 'Projectar l'ombra' i un taller de transferència per sublimació.

El centre també busca col·laborar amb entitats de valor social, i aquest any el suport es dirigeix a l'Associació Antián, la recaptació de la qual està destinada a la investigació sobre la teràpia gènica de la mutació del gen ADSL.

Te puede interesar
Lo más visto