La ciutat de Castelló es tiny de blanc i negre per a celebrar l'ascens

La Plaça Major es va convertir ahir en el punt de trobada de jugadors i afició albinegra

Esports 07 de mayo de 2024 Redacció Redacció
cd castellon plaza

La Plaça major es va inundar ahir de samarretes albinegres. Passió, sentiment i emoció unides per un motiu que porta en vela a tots els castellonencs: l’ascens a segona divisió del CD Castelló que jugarà en la pròxima temporada en categoría de futbol professional.

El cor de la ciutat ahir lluia amb una samarreta gegant de l’afició des de les 17:00h de la vesprada, i al voltant, milers de seguidors de l’equip es reunien a la porta del consistori, per a què l’alcaldessa, Begoña Carrasco, rebera als jugadors, que arribaren després de realizar eixa “rua” per els principals carrers de la ciutat partint des de l'Estadi Municipal Castalia.

Així, en el recorregut va estar present el president del club, Bob Voulgaris, amb el seu reconegut gos Óscar, el personal tècnic, l'entrenador Dick Schreuder, la plantilla de jugadors i la corporació municipal. Va ser destacable la presencia d’aficionats molt jovens, que van viure un aconteixement històric.

A eixe acte, cal recordar que el diumenge, al voltant de 25.000 persones van inundar els voltants de l'Estadi Castàlia celebrant el ascens. 

Pots veure l'especial emés per Televisió de Castelló en proximiatv.com en els programes esportius de la cadena.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers