El govern de la ciutat prendrà mesures fermes en relació amb l'incendi ocorregut a la zona del Camí dels Mestrets

Exigirà als propietaris de les parcel·les afectades que restableixin la legalitat urbanística i netegin els seus terrenys per evitar situacions de risc per a la salut dels veïns i escolars

General 07 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_6009

El tinent d'alcalde del Districte Oest, Vicent Sales, va destacar la proliferació d'assentaments il·legals i barraques a la zona durant els últims anys, així com l'acumulació de brossa i la presència d'animals, responsabilitzant l'anterior govern municipal per l'abandonament de la zona.

Es va anunciar la sol·licitud de desallotjament a la justícia per a aquells que són els responsables d'aquestes situacions, en un esforç per garantir la seguretat i la integritat del patrimoni de la comunitat.

Sales va destacar la urgència d'aquestes mesures per abordar la inseguretat a la zona i atendre les demandes dels veïns afectats.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers