Hui s'ha presentat la 27ª Edició del Premi Nacional de Dansa a la ciutat de Castelló

Es celebrarà dissabte 18 i el diumenge 19 de maig

Cultura 07 de mayo de 2024 Redacció Redacció
7DB97A27-3AD8-4CCB-B387-DD80714774E1

Este matí la regidora de cultura, María España juntament amb el diputat de cultura, Alejandro Clausell han acudit este matí a l'Ajuntament de Castelló per a presentar el Premi Nacional de la Dansa. Esta Convocatòria Nacional de Dansa Premis Ciutat de Castelló complix vint-i-set anys des de que va tindre la seua primera edició a l'any 1993. Este acte junt al premi a la Interpretació Fundació Dávalos-Fletcher tindran lloc el dissabte 18 i el diumenge 19 de maig. 

En este concurs de dansa participarà gent de tot arreu d'Espanya entre ells, Burgos, València i Granada. Leonardo Santos, del Instituto Nacional Valenciano de Cultura ha confirmat que un dels objectius d'este concurs és reconéixer i invertir en el talent del país

Gabriela Foschi, l'organitzadora d'este concurs ha revelat que el nivell d'enguany era molt elevat i ha sigut una tasca difícil seleccionar a les persones que participaran en la semifinal. Esta semifinal tindrà lloc el dissabte en la qual participaran 24 semifinalistes de cadascuna de les especialitats de ball. 

Aquest concurs donarà reconeixement professional als artistes i oferirà una compensació econòmica de fins a 4.000 € als ballarins guanyadors del concurs. “Este esdeveniment oferirà a la dansa el lloc que hauria d'haver ocupat a Castelló”, ha confessat Leonardo Santos. 

Te puede interesar
Lo más visto