Castelló celebra per primera volta un festival per a les families

La jornada tindrà lloc al Menador i en Hort dels Corders

General 08 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_2678

La ciutat de Castelló celebra el 18 de maig la primera festa de la familia. El regidor de famílies, Alberto Vidal, ha presentat un programa per fer una menció especial a la entitat, el qual  destaca la labor fundamental de fer una intervención psicológica a tots els  xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat, i al mateix temps, de mantindre el vincle afectiu entre membres del nucli familiar.

És per això que s’ha plantejat un día lúdic i festiu, ubicat en dos espais. Per una part, la Plaça Hort dels Corders acollirà entre les 9 i les 14 hores activitats com contacontes, taller de polseres o taller de pintar cares. D’altra banda, en el Menador es realitzaran xarrades sobre els vincles familiars, que a la volta, inclourà un servei de guarderia per als més menuts.

Així, Vidal ha ressaltat que “les families és una institució superior a l’Estat i deuriem protegir-les” així com designa la nostra ciutat “com una familia”. Les activitats están destinades per a tots els públics i seran  de forma gratuita sense inscripció previa.

Te puede interesar
Lo más visto