Controlat l'incendi en una fàbrica a la Vall d'Alba

Els bombers han aconseguit controlar sobre les 22.00 hores d'aquest diumenge l'incendi que s'iniciava de matinada en una empresa de tractament de fusta a la Vall d'Alba.

Successos 06 de julio de 2020 REDACCIÓ
incendio-fabrica-kguB-U110707571500xXE-624x385@Las Provincias
Las Provincias

L'incendi es va registrar sobre les 06.00h de la matinada d'aquest diumenge i no cal lamentar cap persona afectada. Després de rebre l'avís, el Consorci de Bombers de Castelló ha mobilitzat fins al lloc a 6 dotacions de bombers. Posteriorment, en confirmar la gravetat de l'incendi, s'han incrementat les dotacions de bombers fins a completar un dispositiu total de 12 dotacions amb 55 efectius entre bombers i unitats de comandament.

A més, com a part del dispositiu global  mobilitzat pel departament de Bombers de la Diputació de Castelló, s'ha comptat amb el reforç de 2 dotacions dels bombers de l'Aj. de Castelló i la col·laboració de mitjans sanitaris i Guàrdia Civil. L'empresa també ha col·laborat per a aconseguir aconseguir extingir l'incendi i també s'han personat en el lloc l'alcaldessa de Vall d'Alba, Marta Barrachina, i el diputat provincial de Bombers, Abel Ibáñez.

Quan han arribat els bombers de matinada, l'incendi ja hi havia afectant pràcticament la totalitat de la zona de magatzem de l'empresa. L'estructura de les naus ha començat a col·lapsar, per la qual cosa els bombers han dut a terme les tasques d'extinció des del perímetre exterior. Des del primer moment, l'objectiu ha sigut confinar l'incendi i evitar que el foc afectarà les instal·lacions de producció de l'empresa.

Per a això s'ha mobilitzat també un helicòpter d'extinció per a intervindre en la zona central de l'incendi per ser el sector mes inaccessible des de terra.

Finalment, els bombers han donat per controlat l'incendi sobre les 22.00 hores d'aquest diumenge, segons han informat el Centre de Coordinació d'Emergències i el Consorci Provincial de Bombers de Castelló. Han aconseguint evitar que es vera afectada la zona de producció, però han resultat afectats aproximadament uns 7000m² del magatzem.

Te puede interesar
Lo más visto