Un menor de 15 anys perd la vida en la piscina d'un hotel de Benicàssim

Un menor de 15 anys perd la vida en la piscina d'un hotel de Benicàssim

Successos 10 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_6077

A les 11:20 hores s'ha alertat al CICU que havien tret de l'aigua inconscient a un menor de la piscina d'un hotel a Benicàssim. El CICU ha mobilitzat una unitat del SAMU, el seu equip mèdic ha realitzat la reanimació cardiopulmonar avançada. Després d'aplicar diverses tècniques de recuperació al xiquet de 15 anys, lamentablement no hi ha hagut resposta i han confirmat la seua definció. L'autòpsia judicial revelarà les causes de l'ofegament.

Aquest incident serveix com a recordatori impactant de la importància crítica de la seguretat en entorns aquàtics, especialment en àrees com les piscines on el risc d'ofegament és alt, sobretot per als més joves. És fonamental reforçar constantment les mesures de seguretat, com la presència de socorristes capacitats, el manteniment adequat de les instal·lacions i la supervisió activa dels nens en tot moment.

A més, aquest tràgic succés destaca la necessitat que tant els adults com els nens rebin formació en primers auxilis i tècniques de reanimació cardiopulmonar (RCP), la qual cosa podria marcar la diferència entre la vida i la mort en situacions d'emergència com aquesta.

Te puede interesar
Lo más visto