L'Ajuntament de Castelló i l'empresa Facsa han unit esforços amb diversos sectors empresarials locals per garantir l'èxit del XXXVII Congrés de (AEAS)

Aquest se celebrarà del 5 al 7 de juny a l'Auditori i Palau de Congressos de la ciutat

General 11 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_6090

L'alcaldessa, Begoña Carrasco, ha destacat la importància de convertir Castelló en una ciutat acollidora i vibrant per als 900 congressistes que assistirán a l'esdeveniment.

En una reunió conjunta amb representants d'associacions empresarials com Ashotur, Adepla, Covaco, empresaris de l'oci nocturn i l'Associació de Taxistes de Castelló, s'ha coordinat la prestació de serveis per als visitants del congrés.

S'ha posat èmfasi en la creació d'un ambient acollidor, oferint informació detallada sobre els serveis disponibles a la ciutat, com restaurants, comerços i llocs d'oci nocturn, a través d'un 'welcome pack' amb un codi QR.

A més, s'han planificat visites guiades perquè els congressistes puguin explorar la ciutat i gaudir dels seus atractius, incloent les seves platges i la seva exquisida gastronomia.

La celebració d'aquest esdeveniment contribuirà a la desestacionalització del turisme i reforçarà la imatge de Castelló com a destí turístic de primer ordre al Mediterrani.

Te puede interesar
Lo más visto