El reconegut humorista i influencer còmic, David Cepo, ha conquistat al públic del Teatre Mónaco d'Onda amb el seu monòleg "No Creus els Braços"

L'esdeveniment va ser tot un èxit, amb totes les entrades venudes i el teatre ple d'espectadors entregats a les rialles

Cultura 12 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_6102

Des de l'inici de l'espectacle, l'energia de Cepo va ser contagiosa, captivant l'atenció de tots amb el seu humor únic i la seva habilitat per interactuar amb el públic.

Pel que fa a l'agenda cultural d'Onda, pròximament es durà a terme el festival "Onda Flamenca" del 17 al 19 de maig, amb la participació de destacats artistes com Azúcar Moreno, Canelita i Juan El Chunguito, entre altres.

A més, del 22 al 26 de maig se celebrarà la 39 edició de la "Fira del Llibre", un esdeveniment literari que oferirà una àmplia varietat d'activitats, incloent tallers infantils, trobades amb autors i sessions de signatura de llibres.

Te puede interesar
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers

Lo más visto