La ciutat de Vila-real ha viscut un moment especial en homenatjar dos dels seus ciutadans més longeus, Carmen Solá Vidal i Francisco García Lázaro

Ambdós han arribat a l'impressionant edat de 100 anys

General 12 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_6105

L'emotiu acte va tenir lloc al Convent, un espai artístic emblemàtic de la ciutat, i va comptar amb la presència de la corporació municipal, encapçalada per l'alcalde, José Benlloch, així com la reina de les festes, Belén Ramos, i les dames d'honor.

Abans de l'homenatge, tots els presents van participar en la tradicional missa de festes a la capella del Crist del Hospital, un moment de reflexió i comunió per a la comunitat. Durant la cerimònia religiosa, el Cor Ciutat de Vila-real, dirigit per Miguel Alepuz, va oferir una emotiva actuació que va acompanyar l'ambient de celebració i reconeixement.

El tribut a Carmen Solá Vidal i Francisco García Lázaro representa més que el reconeixement a la seva longevitat; és un símbol del valor i la contribució de les persones majors a la comunitat. La seva vida i experiències són un tresor que enriqueix la història i el teixit social de Vila-real.

La presència de la corporació municipal en aquest esdeveniment destaca el compromís de les autoritats locals amb tots els ciutadans, especialment amb aquells que han dedicat gran part de les seves vides a construir i enriquir la ciutat.

Te puede interesar
Lo más visto