Vila-real celebra la Festa del Termet amb un protocol per a garantir la seguretat sanitària

Enguany no s'ha realitzat el repartiment d'orxata i fartons i s'ha establit un protocol especial de control d’aforament i mesures d’higiene

General 06 de julio de 2020 María Sáez
festa del Termet,2

Vila-real va celebrar ahir la Festa del Termet, en honor a la Mare de Déu de Gràcia, amb la qual la ciutat dóna tradicionalment la benvinguda a l'estiu. L'Ajuntament, després de les gestions realitzades, ha obtingut el permís de la Generalitat Valenciana per a poder celebrar la tradicional festa amb un protocol per a garantir la seguretat sanitària.

L'acte, organitzat per la Regidoria de Tradicions, va constar de la missa a l'esplanada enfront de la capella de l'Ermita, processó, en la qual varen participar els portadors de la imatge de la patrona i, finalment, el concert de la Unió Musical La Lira. Enguany no es van realitzar el repartiment d'orxata i fartons, per seguretat, a causa de la situació de crisi sanitària, i es van establir un protocol especial de control d’aforament i mesures d’higiene.

A l'acte van assistir la corporació municipal encapçalada per l'alcalde de la ciutat, José Benlloch i la regidora de Tradicions, Noelia Samblás, acompanyats de la reina de les festes, Carmen Rubert i membres de la seua cort d’honor. El dispositiu de seguretat organitzat per Policia Local i Protecció Civil va fer que es mantinguen les mesures d'higiene i distanciament social. 

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers