Les activitats esportives d'estiu a Benicàssim estan a punt de començar

Aquestes comptaran amb inscripcions obertes a partir del pròxim dimarts, 14 de maig

Esports 13 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_6117

Enguany, s'han afegit emocionants opcions com tennis platja i capoeira per a joves, ampliant així les oportunitats per a mantindre's actiu durant la temporada estival. Aquestes noves incorporacions reflecteixen el compromís de l'ajuntament de promoure un estil de vida saludable i millorar el benestar dels residents locals.

A més de les activitats per a joves, s'ofereixen nombroses opcions per a adults, que van des de taichí, ioga i balls llatins fins a pilates, cardio box i GAP, amb horaris renovats per adaptar-se a les necessitats dels participants. La àmplia gamma d'activitats està dissenyada per fomentar l'activitat física i millorar la qualitat de vida diària dels habitants de Benicàssim.

L'escola municipal d'esport continua sent una opció popular per a xiquets i xiquetes, oferint activitats esportives durant tot l'estiu, amb un enfocament en la diversió i el joc a l'aire lliure. A més, s'ofereixen programes específics com l'escola de futbol d'estiu i classes de tennis i voleibol a la platja.

Amb una àmplia varietat d'opcions per a totes les edats i nivells d'habilitat, les activitats esportives d'estiu a Benicàssim prometen ser una excel·lent manera de gaudir de l'aire lliure i mantindre's en forma durant la temporada estival.

Te puede interesar
maxres

Última competició de Bellido

Redacció
Esports 06 de junio de 2024

José Emilio Bellido, gran esportista de salt i amb 16 medalles en Campeonats d'Espanya, es retira en el club de la seua vida, el Club Atletismo Playas Castellón.

Lo más visto