L'‘Escola Municipal de Teatre’ d'Onda està preparant una sèrie d'esdeveniments teatrals i tallers pels mesos de maig i juny

Aquests oferiran als residents d'Onda l'oportunitat de submergir-se en el món del teatre i la creativitat

Cultura 14 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_6125

El Teatre Mónaco serà l'escenari d'aquestes activitats, que inclouen mostres teatrals i sessions formatives dirigides als amants de les arts escèniques.

El tinent de l'àrea de Cultura, Vicent Bou, va destacar la importància d'aquestes mostres artístiques i tallers, subratllant el paper essencial que juga la cultura a Onda. Per la seua banda, el director de l'Escola, Ferran Garrigues, va expressar el seu entusiasme per compartir aquestes experiències teatrals amb el públic, encoratjant-los a participar i gaudir de les obres.

Les mostres teatrals programades inclouen dues obres el 25 de maig i altres dues el 1 i 2 de juny, cadascuna amb històries captivadores i emocionants interpretades pels grups de l'Escola. A més, s'ofereixen dos tallers per a aquells interessats en explorar l'art del teatre, un sobre la creació de personatges i un altre sobre la creació escènica.

Aquestes activitats són una oportunitat única per als residents d'Onda de participar en el món del teatre i desenvolupar les seves habilitats creatives, contribuint així a l'enriquiment cultural de la comunitat. Les inscripcions pels tallers ja estan obertes al públic en general, la qual cosa permet als interessats reservar el seu lloc i participar en aquestes experiències úniques.

Te puede interesar
Lo más visto