L'‘Escola Municipal de Teatre’ d'Onda està preparant una sèrie d'esdeveniments teatrals i tallers pels mesos de maig i juny

Aquests oferiran als residents d'Onda l'oportunitat de submergir-se en el món del teatre i la creativitat

Cultura 14 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_6125

El Teatre Mónaco serà l'escenari d'aquestes activitats, que inclouen mostres teatrals i sessions formatives dirigides als amants de les arts escèniques.

El tinent de l'àrea de Cultura, Vicent Bou, va destacar la importància d'aquestes mostres artístiques i tallers, subratllant el paper essencial que juga la cultura a Onda. Per la seua banda, el director de l'Escola, Ferran Garrigues, va expressar el seu entusiasme per compartir aquestes experiències teatrals amb el públic, encoratjant-los a participar i gaudir de les obres.

Les mostres teatrals programades inclouen dues obres el 25 de maig i altres dues el 1 i 2 de juny, cadascuna amb històries captivadores i emocionants interpretades pels grups de l'Escola. A més, s'ofereixen dos tallers per a aquells interessats en explorar l'art del teatre, un sobre la creació de personatges i un altre sobre la creació escènica.

Aquestes activitats són una oportunitat única per als residents d'Onda de participar en el món del teatre i desenvolupar les seves habilitats creatives, contribuint així a l'enriquiment cultural de la comunitat. Les inscripcions pels tallers ja estan obertes al públic en general, la qual cosa permet als interessats reservar el seu lloc i participar en aquestes experiències úniques.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers