L'autor de renom, Nando López, va visitar l'IES Almenara en honor al Dia Internacional contra la Homofòbia i la Transfòbia

Durant l'encontre, els estudiants van explorar temes relacionats amb la LGTBIfòbia

Educació 14 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_6133

Aquest encontre ha servit per convidar a la reflexió sobre les obres de l'autor, que aborden històries generalment invisibilitzades sobre persones LGTBI.

Organitzat per la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament d'Almenara i en col·laboració amb el Departament de Castellà de l'IES Almenara, l'esdeveniment va permetre un diàleg enriquidor sobre la diversitat i els prejudicis en la societat actual.

Nando López és conegut per la seua prolífica obra literària juvenil, que inclou títols com "La Edad de la Ira", finalista del Premi Nadal 2010, així com "La Versión de Eric", guanyadora del premi Gran Angular 2020, entre altres. El seu treball destaca per abordar temes rellevants i sensibles per als joves, oferint una visió inclusiva i diversa de la realitat.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers