La alcaldessa, Begoña Carrasco, va donar suport amb entusiasme a la pràctica de la Pilota Valenciana i l'esforç de la Federació

Aquest ha estat un encontre que va reunir més de 500 escolars de tota la província al Parc Esportiu Sindical

Esports15 de mayo de 2024RedaccióRedacció
IMG_6137

La jornada, celebrada a l'emblemàtic Trinquet de Castelló, va brindar als alumnes de quart de primària l'oportunitat d'experimentar de prop aquest esport arrelat en la tradició valenciana.

Per a Carrasco, aquest esdeveniment no només promou l'activitat física entre els joves, sinó que també reforça el vincle amb les nostres arrels culturals. Va destacar la importància de preservar i difondre la Pilota Valenciana com a part del patrimoni esportiu i cultural de la regió.

A més, l'alcaldessa va elogiar el paper fonamental de la Federació en la promoció i desenvolupament d'aquest esport ancestral. Va reconèixer l'esforç de la Federació per transmetre la passió i els valors de la Pilota Valenciana a les generacions futures, assegurant així la seua continuïtat i rellevància en el panorama esportiu regional.

L'esdeveniment no només va ser una oportunitat per gaudir de la Pilota Valenciana, sinó també per fomentar la camaraderia entre els estudiants i reforçar els llaços comunitaris a través de l'esport. La presència de més de 500 alumnes va reflectir l'interès i la importància que la Pilota Valenciana continua tenint a la província de Castelló i el seu paper en la formació integral dels joves.

Te puede interesar
Lo más visto