La alcaldessa, Begoña Carrasco, va donar suport amb entusiasme a la pràctica de la Pilota Valenciana i l'esforç de la Federació

Aquest ha estat un encontre que va reunir més de 500 escolars de tota la província al Parc Esportiu Sindical

Esports 15 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_6137

La jornada, celebrada a l'emblemàtic Trinquet de Castelló, va brindar als alumnes de quart de primària l'oportunitat d'experimentar de prop aquest esport arrelat en la tradició valenciana.

Per a Carrasco, aquest esdeveniment no només promou l'activitat física entre els joves, sinó que també reforça el vincle amb les nostres arrels culturals. Va destacar la importància de preservar i difondre la Pilota Valenciana com a part del patrimoni esportiu i cultural de la regió.

A més, l'alcaldessa va elogiar el paper fonamental de la Federació en la promoció i desenvolupament d'aquest esport ancestral. Va reconèixer l'esforç de la Federació per transmetre la passió i els valors de la Pilota Valenciana a les generacions futures, assegurant així la seua continuïtat i rellevància en el panorama esportiu regional.

L'esdeveniment no només va ser una oportunitat per gaudir de la Pilota Valenciana, sinó també per fomentar la camaraderia entre els estudiants i reforçar els llaços comunitaris a través de l'esport. La presència de més de 500 alumnes va reflectir l'interès i la importància que la Pilota Valenciana continua tenint a la província de Castelló i el seu paper en la formació integral dels joves.

Te puede interesar
Lo más visto