La Guàrdia Civil deté a huit persones buscades judicialment a la província de Castelló

Buscades a nivell nacional i europeu per diverses ordes judicials

Successos 16 de mayo de 2024 Redacció Redacció
guardia civil

La Guàrdia Civil ha detingut en els últims cinc dies a huit persones en diverses localitats de la província de Castelló. Estes persones eren buscades a nivell nacional i europeu per diverses ordes judicials.

Entre els detinguts es troba un home que era buscat a nivell europeu per a la seua extradició a Alemanya per un càrrec d'homicidi. La detenció d'este individu es va produir a Vinaròs, una de les localitats on la Guàrdia Civil ha dut a terme les operacions.

Les detencions s'han realitzat entre el 10 i el 14 de maig en les localitats d'Almassora, Borriana, Atzeneta, Segorbe i Vinaròs. A Vinaròs, a més del detingut per homicidi, es va arrestar a altres dos persones sobre les quals també pesaven ordes de cerca.

L'activitat preventiva de la delinqüència duta a terme per les patrulles de seguretat ciutadana ha sigut clau per a la detecció d'estes persones buscades per les Autoritats Judicials. Els guàrdies civils han aconseguit identificar a moltes d'estes persones mitjançant dispositius operatius de verificació de persones i vehicles en les vies públiques. Estos operatius tenen com a objectiu previndre la comissió de delictes i mantindre la seguretat ciutadana.

A més de les detencions realitzades en controls de carretera i operatius de verificació, algunes captures van ser fruit d'investigacions exhaustives dutes a terme pels agents, que van aconseguir localitzar als individus per a posar-los a la disposició de l'autoritat judicial competent.

Te puede interesar
Lo más visto