La Carrera de les Empreses Cambra de Comerç Castelló tanca la segona edició amb el lliurament de premis

Televisió de Castelló és per segon any consecutiu col·laborador d'esta prova esportiva

Esports 16 de mayo de 2024 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2024-05-16 at 20.26.53

La segona edició de la Carrera de les Empreses Cambra de Comerç Castelló va reunir un total de 2.458 inscrits. Una competició que va més enllà de la mateixa amb un rerefons basat en la salut i benestar. Per això, s'ha donat 1€ per cada inscrit a l'associació del Telèfon de l'Esperança, una entitat bolcada en la salut mental.

WhatsApp Image 2024-05-15 at 13.10.34 (3)

Autoritats, sponsors i premiats s'han reunit en la Cambra de Comerç de Castelló per a posar punt i final, donant a conéixer que la nova data de la tercera edició serà el pròxim 11 de maig de 2025.

A l'acte ha sigut present Lola Guillamón, Presidenta de la Cambra de Comerç Castelló i Javier Valls, Gerent de la Cambra de Comerç Castelló. També han assistit Susana Fabregat, Subdelegada del Consell i Maica Hurtado, Regidora d'Esports Ajuntament de Castelló. 

Durant el lliurament de premis es va reconéixer tant als guanyadors de les carreres 5k i 10k com als guanyadors per categories depenent del tipus d'empresa amb la qual participaven. A més, també va haver-hi un espai dedicat als patrocinadors de la mateixa en el qual Televisió de Castelló va poder arreplegar el seu reconeixement com ‘sponsor’ per segon any consecutiu.

Te puede interesar
Lo más visto