Es presenta el cartell oficial de les Festes de Sant Pere del Grau de Castelló

La celebració tindrà lloc del 22 al 30 de juny

Festes 16 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_20240516_201908

El Grau de Castelló comença el compte arrere per a les festes de Sant Pere, les quals se celebraran entre el 22 i 30 de juny. El tret d'eixida s'ha donat esta mateixa vesprada en l'edifici Moruno del barri mariner de la ciutat en el qual s'ha presentat el cartell anunciador de les Festes de Sant Pere. El cartell d'este 2024 amb el títol ‘Festes Amb Sabor a Mar’ pertany a Lara de la Torre, guanyadora del concurs de cartells.

Durant la presentació del mateix s'han mostrat els 12 cartells participants en el concurs, un concurs que es reprén este 2024 després d'uns anys sense realitzar-se. A més, s'ha aprofitat l'ocasió per a presentar el cartell del tancament de bous 'cerriles', esdeveniment programat per al pròxim 23 de juny.

Ester Giner, tinent alcalde del Grau parla d'una setmana gran per al barri mariner de la ciutat de Castelló: “Eixa que tant ens caracteritza a tots els graueros”, afig. 

Serà el pròxim 6 de juny el dia agendado per a la presentació del Llibre Oficial de Sant Pere que comptarà amb tota la programació desglossada.

Te puede interesar
Lo más visto