Begoña Carrasco va destacar diversos projectes i mesures destinades a impulsar el desenvolupament econòmic i social de la ciutat

Un dels principals projectes és "Logistics", que pretén atraure inversions i generar oportunitats per a les empreses locals i estrangeres

General 17 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_6210

A més, es va referir a la nova planta de generació d'hidrogen verd impulsada per bp, que invertirà 2.000 milions d'euros i crearà al voltant de 5.000 llocs de treball, posicionant Castelló com un referent en innovació i energies alternatives.

Carrasco va subratllar la importància de la col·laboració entre el Port de Castelló i la ciutat, emfatitzant la necessitat de noves infraestructures com accessos al sud i una nova estació intermodal per a millorar el flux de productes. També va mencionar la importància de millorar les connexions ferroviàries i aprofitar l'Aeroport de Castelló per al turisme i el trànsit comercial.

En l'àmbit social, l'alcaldessa va destacar el reforç de les partides de Benestar Social i la implementació d'ajudes i bonificacions fiscals per a atraure noves empreses. A més, va emfatitzar la importància de la formació i l'ocupació, mencionant col·laboracions amb empreses com bp i Ube per a augmentar les places de FP Dual en àrees amb alta inserció laboral.

Finalment, Carrasco va parlar sobre noves aliances amb el Port per a convertir-lo en un espai d'oci i fomentar sectors estratègics com el turisme. Va anunciar la cessió dels Jardins del Port per a crear una nova zona verda i punt de trobada en el nucli urbà del Grau. L'alcaldessa va concloure reafirmant el seu compromís amb el futur de Castelló i la seua relació amb el port i les empreses locals.

Te puede interesar
Lo más visto