El SAMU estabilitza a Castelló una dona amb cremades en incendiar-se la seua vivenda

A les 7:45 hores d'aquest matí, el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) va rebre un avís sobre un incendi en una vivenda situada al carrer Traiguera de Castelló

Successos 17 de mayo de 2024 Redacció Redacció
SAMU

En resposta, es van desplaçar al lloc una unitat del Servei d'Assistència Mèdica d'Urgència (SAMU) i una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB). En arribar, l'equip mèdic del SAMU es va trobar amb una situació crítica: una dona de 49 anys presentava cremades en el 80% de la seua superfície corporal.

Els professionals mèdics van realitzar diverses maniobres de suport vital avançat en un esforç per estabilitzar la seua condició. Després d'aconseguir estabilitzar-la, la dona va ser traslladada en la unitat del SAMU a la base de l'helicòpter medicalitzat situada al Grau de Castelló. Des d'aquesta base, va ser evacuada ràpidament a l'hospital La Fe de València, on va ingressar amb pronòstic reservat a causa de la gravetat de les seues cremades.

Paral·lelament, els serveis mèdics van assistir una altra víctima de l'incendi, una dona de 51 anys, que havia patit inhalació de fum. Afortunadament, els seus símptomes no requerien hospitalització i va ser donada d'alta després de rebre tractament al lloc de l'incident.

El succés ha mobilitzat no només els serveis sanitaris, sinó també els bombers i la Policia Local, qui s'han encarregat de controlar l'incendi i assegurar la zona. Les causes de l'incendi estan sent investigades per determinar l'origen i les circumstàncies que van portar a aquest tràgic esdeveniment.

La ràpida resposta dels serveis d'emergència ha sigut crucial per a evitar una tragèdia encara major i proporcionar l'atenció immediata necessària a les víctimes. Aquest incident destaca la importància de la coordinació eficient entre diferents serveis d'emergència i la necessitat de comptar amb equips ben entrenats i preparats per a enfrontar situacions crítiques com la succeïda avui.

Te puede interesar
Lo más visto