Renfe estrena els nous trens S-106 amb un servici d'AVE Castelló –Gijón

Este nou vehicle substituirà a l'anterior Alvia

General 21 de mayo de 2024 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2024-05-21 at 14.22.27

Este matí a les 11:26h diversos veïns de Castelló es pujaven per primera vegada en el nou servici d'AVE amb eixida a Castelló i destí Gijón. Estrenant un vehicle que augmenta la seua capacitat de viatgers fins a 507 places gràcies a la distribució 3+2. Els cotxes que componen este nou vehicle són 12 i el temps de viatge descendix 45 minuts respecte al Alvia que anteriorment ha estat operant la ruta. Pel que el viatge Castelló-Gijón es realitza en un total de 7 hores i 10 minuts.

L'arribada d'este vehicle incrementa a 6 freqüències diàries el servit AVE, tres en cada sentit. A l'interior del vehicle compta, en diferència al Alvia, amb seients més confortables i pantalles tàctils en cada seient que oferixen informació o entreteniment. A més, compta amb servei de restauració i la cafeteria canvia a ser en gran part d'autoservici.

Viatgers que recurrentment han agafat altres tipus de trens d'alta velocitat asseguren que este nou vehicle guanya molta més confort i estabilitat a l'interior dels cotxes. A més, cal destacar que s'han fabricat amb la finalitat de ser més accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

Te puede interesar
Lo más visto