L’ajuntament i el CD Castelló acorden la cessió del Castàlia

L’alcaldessa i el propietari del club han fet un acord a 50 anys

Esports21 de mayo de 2024RedaccióRedacció

Acord històric per a la cessio del Castàlia. L'ajuntament de Castelló i els propietaris del CD Castelló han firmat un acord de cessió de les instal·lacions del nou estadi Castàlia. Mai abans en la ciutat s'havia foirmat un acord d'aquestes característiques, que té com a objectiu equilibrar els intressos de la enitat esportiva i de la ciutat. 

Així, es  realitzarà un pla d'inversions dividit en tres fases: la primera d'elles a càrrec de l'ajuntament, que tindrà un import  d'1, 5 millions d’euros per a entregar a la entitat esportiva l’estadi en les condicions que marca la Lliga per l'ascens a segona divisó. 

Durant la conferència, tant l’alcaldessa com el president s’han mostrat satisfets per un acord que permetrà reforçar i ampliar el club, amb unes instal·lacions que permetran que milers de castellonencs i aficionats puguen gaudir-lo en perfecte estat.

Amb tot, quedarà una inversió a mig i llarg termini per part del CD Castelló que comptaria  amb l'ampliació i adecuació de l'actual estadi per un futur accés a primera divisió, que és l’objectiu que la directiva encapçalada per Bob Voulgaris té com a projecte per al club. 

Per altra banda, s'ha parlat de la futura ciutat esportiva, i l'alcaldesa ha assegurat que es comencarà a treballar en la búsqueda d'uns terrenys dins de la ciutat per poder allotjat-la. Com ha ressaltat Carrasco, “és un acord clau per mirar amb ilusió el futur. El CD Castelló és més que un club: és sentiment, orgull de ciutat, un patrimoni de tots”.

Te puede interesar
Lo más visto