L'Ajuntament de Peníscola incrementa la freqüència de recollida de residus

Fins al 10 de setembre la recollida de voluminosos es realitzarà dos dies per setmana

General 06 de julio de 2020 REDACCIÓ
nuevas-tecnologias-alzira-fcc

L'Ajuntament de Peníscola sol·licita civisme i col·laboració ciutadana a l'hora de depositar els residus, demanant que es respecten els horaris establits i els espais indicats per a això. Amb l'inici del mes de juliol, l'Àrea de Serveis de l'Ajuntament de Peníscola ha reforçat el servei de recollida de voluminosos, de residus sòlids urbans (RSU) i de cartó.

Fins al pròxim 10 de setembre la recollida de voluminosos es realitzarà dos dies per setmana, els dilluns i els dimecres, a diferència de la resta de l'any que es produeix una vegada per setmana -els dimecres-. Els usuaris poden sol·licitar telefònicament el servei de recollida a través del telèfon 964 481 283.

L'empresa concessionària del servei en el municipi, Fobesa, també ha multiplicat per dos el nombre de serveis de camions amb càrrega lateral i posterior per a la recollida de residus sòlids urbans. Des de l'1 de juliol aquest servei es realitza de dilluns a diumenge a la vesprada i de matinada.

D'altra banda, tenint en compte l'increment en el nombre d'establiments hotelers, de restauració i comercials, la regidoria ha ampliat el servei especial de recollida de cartó. El personal de l'empresa recorre el barri antic i la zona del nucli suburbà els dilluns, dimarts, dijous i divendres, amb especial atenció en els locals

Te puede interesar
Lo más visto