Vicent Sales anuncia la reforma del Refeyme per a atraure empreses gestores

El portaveu del govern local destaca la millora de les instal·lacions amb una inversió de 990.121 euros

Economía 23 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_6292

Vicent Sales, portaveu de l’equip de govern, ha comunicat l’aprovació de la rehabilitació del recinte de Fires i Mercats de Castelló de la Plana (Refeyme) amb un pressupost de 990.121 euros, finançat en part per fons europeus "Next Generation". Les obres, que començaran al juliol i duraran cinc mesos, busquen fer l’espai més atractiu per a futures empreses gestores.

Sales ha subratllat que aquesta reforma és essencial per a millorar la seguretat i el confort del recinte, utilitzat per milers de persones cada any. Les millores inclouran la instal·lació elèctrica, la reparació de goteres, i l’actualització de banys i vestidors.

El projecte forma part d’un pla més ampli per a renovar els mercats municipals, incloent el Mercat Central i el Mercat de Sant Antoni. La intenció és facilitar la futura licitació del recinte a un cost reduït per als concessionaris, centrant les renovacions en la superfície visible del Refeyme per a no interrompre esdeveniments programats com el Mercat del Dilluns i altres activitats.

Sales ha assegurat que les obres es planificaran per a no afectar els esdeveniments extraordinaris, amb l’expectativa de finalitzar abans del 31 de desembre de 2024. Aquest cronograma respon a la necessitat de complir amb els terminis establits per les ajudes rebudes.

En la mateixa sessió, s’ha aprovat el projecte de reforç de camins i parets de sèquies a Castelló de la Plana, amb un pressupost de 270.326,69 euros i finançament del SEPE. Aquest projecte, que s’executarà de l’1 de juliol al 30 de setembre, contractarà 43 aturats locals per a treballs de manteniment en diversos camins rurals del municipi.

Te puede interesar
Lo más visto