Castelló s'uneix a la vaga en contra de la Llei educativa del Consell

La manifestació s'ha iniciat a les 11.30 hores en la Direcció Territorial d'Educació

Educació 23 de mayo de 2024 Redacción Redacción
FOTO PERIODICO MANIF ESDUCATIVA

La comunitat educativa ha programat la primera vaga  en manifestació de la nova llei, proposada per el bipartit PP-VOX, en la direcció Territorial de Educació, organitzada per la plataforma Per l'Ensenyament Públic, UGT, CC.OO i STEPV, a més d'associacions de Primària i Secundària i Federacions de Pares i alumnes de Castelló.

L'objectiu principal és reclamar la retirada de la llei educativa, per considerar que retalla en les escoles d'infantil, primària i l'Escola oficial d'Idiomas i Pla Edificant. Així, es reclama les "polítiques regressives" que ha impulsat el nou govern.

Pau Pons és el responsable de STEPV, i ha expressat que les retallades "afectaran a tota la comunitat comunicativa".

Una manifestació que, com ja va anunciar el conseller de l'àrea d'Educació, José Antonio Rovira, els alumnes son els que més eixiran perjudicats, i que es tracta "d'una guerra política" coincidint un dia abans de l'inici de la campanya de les eleccions europees.

Per a la jornada de hui s'esperen els serveis mínims, de forma que els professors i alumnes que desitgen acudir a la manifestació, puguen acollir-se al dret constitucional.

Te puede interesar
Lo más visto