II Jornada d'Adopció Responsable a Castelló

La Regidoria de Salut Pública, encapçalada per Luciano Ferrer, ha celebrat la II Jornada d'Adopció Responsable al Parc Ribalta

General 26 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_6331

L'objectiu de l'esdeveniment ha sigut conscienciar la ciutadania sobre les responsabilitats que implica l'adopció d'un animal.

La jornada va comptar amb la participació de les associacions AACC Ayuda Callejeros, ASPAC, i Huellas Callejeras, entre altres. Durant l'esdeveniment, es van realitzar diverses xerrades divulgatives i activitats. Herminia González-Albo, del Col·legi Oficial de Veterinaris, va abordar la prevenció de malalties vectorials. Helena Varella, veterinària especialista en comportament, va oferir una xerrada sobre l'adaptació i problemes de conducta en animals adoptats. Javier Cassà d'ABUATIU Adiestramiento Canino va discutir aspectes d'educació i obediència bàsica, seguida d'una classe pràctica.

Huellas Callejeras va organitzar una desfilada canina per a promoure l'adopció dels seus animals. A més, hi va haver tallers infantils i un contacontes sobre ‘Barney’ per als més menuts.

Te puede interesar
Lo más visto