Benicàssim fomenta la creativitat infantil amb tallers d’art en Villa Elisa

Aquesta innovadora iniciativa d’“experiències artístiques” en el Palau Municipal de Villa Elisa ha aconseguit que més de 140 xiquets participen en tallers d’art

Educació 25 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_6333

Aquests tallers, inspirats en l’exposició “A sojorn” d’Edu Comelles, han permés als xiquets crear i interpretar els seus propis espectrogrames, convertint-se en artistes i oients de les seues pròpies obres.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha destacat la importància d’aquestes activitats per apropar l’art i la història als més menuts, garantint que el vincle cultural de Benicàssim continue viu. Tres classes de 2n de primària del CEIP Santa Àgueda, amb 68 alumnes, i els estudiants de 1r, 2n i 3r de primària del Col·legi Liceu, amb 73 alumnes, van participar en aquesta iniciativa.

El taller es va desenvolupar en tres fases: primer, els xiquets van explorar l’exposició d’Edu Comelles; després, en el jardí de Villa Elisa, van crear espectrogrames inspirats en la naturalesa circumdant; finalment, van interpretar les seues creacions utilitzant una aplicació especialitzada per a evocar sons a partir d’imatges. Aquesta activitat no només va fomentar la creativitat, sinó que també va reforçar el patrimoni cultural i natural de la localitat.

Te puede interesar
Lo más visto