El Patronat Municipal d'Esports organitza activitats gratuïtes a les platges de Castelló

Aquestes tindran lloc entre el 24 de juny i el 31 d'agost

Esports 27 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_6339

L'Ajuntament de Castelló, a través del Patronat Municipal d'Esports, ha anunciat una sèrie d'activitats gratuïtes que es desenvoluparan a les platges de Castelló des del 24 de juny fins al 31 d'agost.

La programació inclou una varietat d'activitats esportives, saludables i recreatives, com Tai-txi, Aquafuncional, tallers creatius per a xiquets i exercicis dissenyats per a persones amb mobilitat reduïda. Aquestes activitats es duran a terme dos dies a la setmana, amb sessions de dues hores, a diferents platges, facilitant l'accés a tots els interessats.

Aquesta iniciativa té com a objectiu dinamitzar les platges i el Grau, fomentar hàbits de vida saludable i proporcionar un espai d'oci i diversió accessible per a totes les edats. El Patronat d'Esports busca atraure els usuaris a través d'una oferta atractiva i diversa.

Per a participar en les activitats, encara que són gratuïtes, és necessari inscriure's prèviament a través de la pàgina web del Patronat Municipal d'Esports ([https://www.castello.es/es/deportes](https://www.castello.es/es/deportes)) o telefonant al número 964 23 65 12. En aquests canals també es poden consultar els horaris i la programació completa.

Te puede interesar
Lo más visto